Baka prijavila nestanak unuka ☹

Dečak Keš Volis (4) iz Jute pronađen je mrtav u kutiji za igračke više od 12 sati nakon što je prijavljen njegov nestanak. 

Njegova baka je prijavila nestanak 25. jula, jutro nakon što ga je smestila da spava. Ubrzo je započeta potraga za mališanom, koji je na sebi imao pidžamu sa motivom Nindža kornjača. Niko nije ni slutio da je dečak u kući.

Policija se u nedelju u večernjim satima vratila da još jednom detaljno pretraži kuću, kada je i pronađeno telo dečaka bez znakova života. Obdukcija je pokazala da je mališan preminuo od posledica gušenja.

Policajci su prvo izvršili pretragu kuće pre nego što su se uputili na teren. Nakon bezuspešne celodnevne potrage, policajci su se vratili u kuću i odlučili da još jednom sve pretresu, a kada su otvorili poklopac kutije za igračke zatekli su potresan prizor. Keš je ležao sklupčan bez znakova života.

Policija isključila mogućnost da je reč o krivičnom delu. Pretpostavlja se da je mališan želeo da uzme igračku kada je poklopac pao preko njega i zarobio ga unutar kutije.

Autor: undefined

#Dečak

#kutija za igračke

#telo dečaka