Sigurna sam da to ne bih mogla da se odbranim da ga muškarac koji je bio tu nije odvojio od mene 😲

M.J. je napadnuta u lokalu koji iznajmljuje njen suprug sa drugom od Nemanje Stamatovića Žapca poznatog iz rijalitija Parovi. Ona tvrdi, a deo njenih tvrdnji vidi se i na snimku, da je Nemanja Stamatović napao nju tako što je najpre gurao, u Bloku 61 na Novom Beogradu. Napad se, prema njenim rečima, dogodio u ponedeljak oko 9 sati ujutru.

- Došao je u lokal. Seo je za sto, a potom je počeo da viče kako treba da izađem iz lokala i da stavim katanac, jer je to njegov lokal. Mi zakupljujemo taj lokal od njega i suprug i njegov drug su mu unapred sve platili. Rekla sam mu da neću da zaključam lokal, a on mi se uz salvu uvreda i psovki unosio u lice i pretio mi - prepričava dramu M. J.

- Besno je šutirao vrata, psovao mi je majku i decu. U jednom trenutku me je jako gurnuo, umalo nisam pala. Pokušala sam da se sklonim iza šanka, ali je on išao za mnom i sve vreme vikao kao lud. Rekla sam mu da ću da zovem policiju, ali on me je udario po ruci u kojoj sam držala telefon. Potom me je obema rukama uhvatio za vrat. Instinktivno sam krenula da se odbranim, ali sigurna sam da to ne bih mogla da ga muškarac koji je bio tu nije odvojio od mene - objasnila je potresena žena.

Ona je uspela da pozove policiju i patrola je ubrzo stigla.

- Stigao je i moj suprug. Žabac je bio nedaleko odatle. Kad je moj suprug čuo da me je davio, odgurnuo ga je iz revolta. Policija je i mom suprugu pisala prijavu jer je u prisustvu službenog lica gurnuo čoveka koji je pokušao da mu udavi ženu. Prijave su dobili obojica, koliko znam Žabac je dao izjavu u policiji i pušten je kući bez obzira što mi je sve vreme pretio, ne znam kako su mogli da ga puste - dodaje ona za Kurir.

U nastavku možete da pogledate snimak kako je to izgledalo:

View this post on Instagram

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

IZVOR: IG / srbija.v.i.p

Autor: redportal.rs

#Davljenje

#nemanja stamatović žabac

#snimak

#učesnik rijalitija

#šutiranje