I sveštenik i komšinica od ranije poznati policiji 🤔

Policija u Šidu podnela je prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira protiv sveštenika Z. J. i njegove komšinice T. G. jer su se potukli zbog dečje lopte koja je udarila u sveštenikov automobil.

Kako piše Kurir, incident u Šidu dogodio se u prošlu nedelju oko 20:30 časova kada su komšije pozvale policiju i prijavile da se sveštenik posvađao sa komšinicom, a potom i njenim suprugom, te da su se na kraju i potukli.

- Deca su se igrala u ulici, pa je lopta koju je bacila ćerka T. G. pala u sveštenikovo dvorište i udarila njegov automobil. Devojčica je otišla po loptu i izvinila se komšiji, ali ju je on izgrdio. Ona se rasplakala i požalila majci, koja je s komšijom od ranije u lošim odnosima, pa je ona došla da vidi šta se desilo - kaže izvor iz istrage, prenosi Kurir.

- Uprkos lošim odnosima, komšinica je pitala sveštenika u čemu je problem, te su počeli da se raspravljaju. U jednom momentu, on je ženu navodno odgurnuo i ona je pala, a u sukob se umešao i njen suprug, inače strani državljanin - objašnjava sagovornik ovog lista.

Suprug komšinice je, kaže izvor, pao i ogulio lakat, a kasnije se žalio i na bolove. Lekar koji ga je pregledao rekao je da je reč o lakšim povredam.

Tuču između Z. J. i komšija pokušali su da spreče susedi.

Sveštenik ima nekoliko prijava za narušavanje javnog reda i mira, a neke se odnose na drsko i bahato ponašanje. Sa druge strane, njegova komšinica je uslovno osuđena zbog iznude - ispričao je izvor.

Z. J. koji se predstavio kao verski službenik, za Kurir tvrdi da njie ni dodirnuo T. G. ali ni njenog partnera, već da je on nasrnuo na njega.

Autor: Kurir.rs

#komšinica

#sveštenik

#Šid