Lupala bebi glavu o beton

NJUJORK: Prema navodima policije, rastrojena majka je skinula odeću sa sebe i sa dvoje male dece, od kojih jedno novorođenče, i bacila ih kroz prozor. Potom je i sama skočila sa drugog sprata zgrade u Bruklinu.

Nakon što je i ona skočila na ulicu, pokušala je ponovo da nanese povrede svojoj deci. Prema navodima svedoka, rastrojena žena je lupala glavu novorođenčetu o beton dok je govorila da je umorna od toga da bude sama.

Komšije u zgradi su izjavile da je žena živela tek od skora na toj adresi.

Decu je spasio komšija Karl Čin (41), koji je odmah skočio i pritrčao u pomoć i na silu oteo decu.

Prema njegovim navodima ugledao je majku kako sedi na betonu dok je dete držala oko glave gušeći ga. Dvogodišnjak je bio u dobrom stanju nakon pada, međutim novorođenče je jedva bilo svesno. Pokušavalo je da otvori oči ali nije moglo, pola lica mu je bilo u teškim masnicama, a lobanja deformisana od hematoma. Svi su bili goli.

Drugi svedok Šandi Harison, izjavila je da je rastrojena majka držala dovorođenče za nogu i tako ga udarala o pod najmanje dva puta. Bebi je curela krv na uši i imala je modrice po čelu i nogama.

Njujorška policija je izjavila da je novorođenče prebačeno u bolnicu Miamonides u kritičnom stanju, dok su majka i sin prebačeni u bolnicu Bookdale i samo su lakše ozleđeni.

Autor: redportal.rs

#Bacila sebe i decu

#Beba u kritičnom stanju

#Gola deca

#Gola makja

#Njujork

#lupala bebi glavu o pod

#novorođenče