Tragedija u bruklinskoj školi

BRUKLIN: Dvanaestogodišnji dečak iz Bruklina preminuo je u subotu nakon što je članu porodice prijavio da su ga u školi udarila 2 učenika, prenosi Abc7ny.com.

Policija kaže da je odgovorila na izveštaje o napadu u petak. Po dolasku, sastalI su se sa osobom koja je izjavila da njegovog rođaka boli glava i da povraća.

Žrtva je Romi Vilsant, a medicinarima je rekao da je udaren šakom u glavu. Porodica kaže da im je dete reklo kako je dečaku plaćen dolar da bi ga udario. Potom je prevezen u bolnicu okruga Kings, gde je proglašen mrtvim.

Policija sada istražuje njegovu smrt kao sumnjivu, kao i dečakove tvrdnje da su ga u školi maltretirali.

Članica Saveta Njujorka Farah Luis je izjavila:

Romi je imao samo 12 godina i njegov život je bio neprocenjiv, vredeo je mnogo više od 1 dolara koji mu je uskratio život i ostavio porodicu u potrazi za odgovorima. Ovo je tragedija za porodicu koja je sanjala o boljem životu i svetlijoj budućnosti. Nijedan roditelj nikada ne bi trebalo da se pita da li će se njihovo dete vratiti sigurno posle škole. Moramo da znamo više o tome šta se dogodilo i kako sprečiti drugu porodicu od ovog nezamislivog iskustva. Izražavam svoje najdublje saučešće porodici Vilsant i zajednici PS 361.

Autor: abc7ny.com / redportal.rs

#12-godišnjak

#Dečak

#SMRT

#udarac