Žrtvu u toaletu bezinske pumpe primoravao da ga oralno zadovolji

Pred Višim sudom u Kruševcu 18. maja počinje suđenje Nenadu U. (37) iz Trstenika, koji je okrivljen da je silovao dvojicu mladića, saznaju Novosti.

Klupko ovih užasnih nedela počelo je da se odmotava posle prijave, o kojoj su Novosti prve pisale, a reč je o krivičnom delu silovanje koje se prema navodima iz optužnice dogodilo u noći između 29. i 30. oktobra prošle godine. A potom se, kako Novosti saznaju, prijavio još jedan oštećeni mladić!

- Vrlo brzo se javio još jedan oštećeni, iz trsteničkog kraja, a sam čin dogodio se na sličan način - navodi izvor Novosti.

Optužnica je podignuta u oba slučaja, potvrđeno je Novostima u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

- Optužnica protiv Nenada U. je potvrđena pravosnažnim rešenjem Višeg suda u Kruševcu, a okrivljenom je rešenjem Višeg suda u Kruševcu produžen pritvor - potvrđeno je Novostima u VJT.

Prvo krivično delo dogodilo se navodno u toaletu benzinske pumpe u okolini Trstenika, a sumnja se da je okrivljeni primorao žrtvu da ga oralno zadovolji. Samo za ovo krivično delo zaprećena kazna je od pet do 15 godina. Slučaj je prijavljen policiji i krenulo se u postupanje.

- Da će još neko prijaviti strašno krivično delo, sumnjalo se od početka - pričaju, za Novosti, nezvanično sagovornici iz Trstenika.

- Javno je retko ko hteo da govori na ovu temu, jer se plašio Nenada U., koga je pratio loš glas. Dugo je bio u zatvoru i u gradu je umeo da se ponaša bahato. Dovodio se u vezu sa nizom težih krivičnih dela. Tih dana, kada je i počinio prvo krivično delo koje mu se stavlja na dušu, postao je otac.

Autor: Novosti

#Nenad U

#Trestenik

#silovatelj