Ekipa serije se oprostila od Jasmine

Pre 2 dana u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u selu Lađevci kod Kraljeva život je izgubila 47-godišnja Jasmina Mihailović organizatorka emisije Kuća od srca.

U ovoj nesreći u kojoj se kombi sudario sa kamionom Skanija teško je povređen i vozač kombija ekipe ove emisije Zoran S.

Nastradala Jasmina danas će biti sahranjena u 13.00 č na seoskom groblju Pločica.

Produkcijska kuća Shadow Production koja organizuje emisiju Kuća od srca oglasila se ovim povodom i emotivnom porukom se oprostila od Jasmine:

- Dragi naši, sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da nas je nakon teške saobraćajne nesreće zauvek napustila naša Jaca, naš najbolji čovek i naš prijatelj.Nestalo je jedno sunce, jedna plemenita duša koja je svojim nesebičnim delima obeležila naš život i život mnogih porodica i ostavila neizbrisiv trag. Zajedno sa nama gradila je kuće za ugrožene porodice kako bi im obezbedila krov nad glavom. Spasila je mnoge svojim humanim zalaganjem i svojom neverovatnom voljom i upornošću. Živela je za to da drugima podari sreću. Pomagala je siromašnima i bolesnima do poslednjeg daha, do poslednjeg otkucaja njenog srca. Bila je borbena do samog kraja. Dela koja je ostavila iza sebe nastaviće da žive posle nje i da pripovedaju o njenoj izuzetnoj snazi i dobroti. Bila je veliki deo ekipe serijala Kuća od srca.
- Hvala ti što si ušla u naše živote i što si svojim prisustvom učinila da postanemo još bolji ljudi. Neka ti je večna slava! Nikada te nećemo zaboraviti!Sahrana će se obaviti u nedelju 18.04.2021. godine u 13h na seoskom groblju Pločica.Njenoj porodici i njenim najdražima iskazujemo najdublje i najiskrenije saučešće - stoji u opisu Instagram objave.

View this post on Instagram

A post shared by Kuca Od Srca (@kuca_od_srca)

IZVOR: IG / @kuca_od_srca

Autor: redportal.rs / pink.rs

#SAOBRAĆAJNA NESREĆA

#emisija

#ibarska magistrala

#kuca od srca

#sahrana

#tragedija