Pritisnuta dokazima priznala ubistvo majke

Otkriće užasnog zločina u mirnoj bečejskoj ulici u kojoj je Danica M. (59) živela s ćerkom Divnom (23) zaprepastilo je komšije.

Iako je nisu videli skoro 2 meseca, niko od njih nije posumnjao da se u ovoj kući desio strašan zločin.

Pogotovo što je ćerka Divna svima govorila da je majka Danica otišla od kuće, jer je našla čoveka za koga se preudala.

Ipak u takvu priču prva je posumnjala Divnina starija ćerka Monika koja živi u Leskovcu. Ona je uporno pokušavala da pronađe majku. Pošto joj se nije javljala na telefon, pokrenula je potragu i slučaj prijavila policiji.

Istovremeno, policija je izvršila pretres kuće u kojoj je Danica živela s mlađom ćerkom Divnom. I nisu dugo tragali... U dvorištu kuće, na dnu ciglama zatrpanog šahta, otkrili su telo nesrećne Danice.

- Odavde je dopirao jak smrad kao od crkotine, nismo znali šta je, mesec dana se jako osetilo, mislili smo da je neka životinja - ispričala je prva kominica Jovana Hajradinoski.

Foto: Printscreen Pink.rs/Informer.rs/V.N.

Kako je potom obdukcijom tela utvrđeno, smrt je nastupila od serije udaraca, koju žena nije mogla da izdrži. Pošto je svima pričala da se se majka preudala i otišla od kuće, prva na listi osumnjičenih bila je ćerka Divna. Pritisnuta dokazima priznala je ubistvo majke.

Posle kraće svađe Divnu je usmrtila udarcima rukama i nogama, a potom njeno telo bacila u šahtu koju je zatrpala ciglama i peskom. Dva meseca kasnije njen zločin je otkriven.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#UBISTVO

#majka

#ćerka