Preti višegodišnja robija

Zbog bludničenja na maloletnom sestrom svoje devojke pred kojom se samozadovoljavao, 30-godišnji zidar iz Hrvatske je uhapšen. Ovo krivično delo datira iz 2019. godine dok je boravio u kući roditelja svoje devojke.

Kako se navodi u tužbi, on je ustao iz svog kreveta i otišao do kreveta gde se nalazila maloletna devojčica. On je izvadio svoj polni organ i krenuo da se samozadovoljava dok je drugu ruku zavukao ispod ćebeta i pokušao da dodiruje devojčicu.

Prestravljena devojčica je odgurnula njega od sebe, nakon čega se 30-godišnjak vratio u krevet gde je gledao pornografske filmove i nastavio da se samozadovoljava.

Maloletnu devojčicu je bio strah i sramota da iznese tako nešto, sve do ove godine, kada je pedofil uhapšen zbog čega treba da mu se sudi i gde se očekuje višegodišnja kazna zatvora zbog seksualnog zlostavljanja deteta mlađeg od 15 godina ukoliko se ispostavi da je optuženi kriv.

Kako prenosi jutarnji.hr muškarac je negirao ovaj čin i svaljivao je krivicu na svoju taštu koja je tih dana bila u svađi sa njim i njegovom devojkom.

Kako hrvatski mediji navode, porodica maloletne devojčice je od ranije pod nadzorom centra za socijalni rad koji je majci i sestri maloletne devojčice izricao mere zbog propusta prilikom odgoja dece.

pročitajte još

UPAO SA BOMBOM U ŠKOLU

Autor: redportal.rs

#Hrvatska

#pedofilija

#seksualno zlostavljanje