Hicima zasuo restoran, pa počeo da beži!

Jedinica Interventne policije privela je 39-godišnjeg muškarca koji je iz automobila u pokretu, na opštini Stari grad, ispalio više hitaca na izlog restorana u ulici Visokog Stevana.

Pucač se automobilom odmah dao u beg, ali ga je Interventna posle 5 minuta sustigla u Bulevaru kralja Aleksandra. 

Foto: MUP Srbije

Osumnjičeni za pucnjavu ima krivični dosije za pranje novca i drogu. Ispod sedišta belog pikapa pronađen je ersoft pištolj.

U Sinjskoj na Voždovcu policija je zaustavila i dvojicu sumnjivih mladića u smartu BG tablica od kojih je jedan odbacio 14 paketića za koje se sumnja da su narkotici. Oni su privedeni.

MUP je u međuvremenu saopštio da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. P. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto: MUP Srbije

Sumnja se da je on juče upravljajući vozilom na teritoriji opštine Stari grad, ispalio više hitaca iz pištolja u izlog jednog restorana, nakon čega se udaljio. Policija je ubrzo zaustavila vozilo kojim je upravljao osumnjičeni i pronašla pištolj. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

pročitajte još

PRIVEDEN SLAVIŠA KOKEZA

Autor: Kurir.rs

#hapšenje

#potera

#pucnjava