Ubica se sinoć zabarakadirao u šupi jedne porodične kuće, kada ga je policija locirala i krenula da ga uhapsi, on se ubio.

U Vranju je pre tri dana na benzinskoj pumpi Marijan S. (42) ispalio je 6 metaka iz pištolja u Saru Asanović (27), devojku koja se sedela na samo nekoliko metara od njega, a sada pojavio je snimak ovog brutalnog ubistva.

Na snimku koji je Kurir ekskluzivno objavio vidi se kako ubica Marjan S. sedi za stolom sa Sarom i još jednim muškarcem, a zatim kreće da se sklanja. Nekoliko sekundi kasnije, Marjan vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jakne i iz sedećeg položaja hladnokrvno ispaljuje 6 hitaca ka Sari. Nesrećna devojka preminula je na licu mesta. Snimak možete videti OVDE.

Ubica se sinoć zabarakadirao u šupi jedne porodične kuće, a kada ga je policija locirala i krenula u akciju hapšenja, izvršio je samoubistvo. Zločinac koji je u nesrećnu devojku ispalio više hitaca je već ležao 12 godina na robiji zbog ubistva na groblju, a nakon što je izašao iz zatvora, napao je devojku na autobuskoj stanici. Sa robije je izašao u januaru. Sara je u Vranju postala poznata nakon što je 2013. dobila titutu mis šarma i nagradu publike na festivalu Karanfil devojče.

Autor: Kurir.rs

#devojlica

#sara

#ubistvo vranje