Prošlo je 2 godine od surovog ubistva!

Drugari Miloša Mileusnića (24), studenta iz Čačka koji je ubijen u rano jutro 27. januara u Ulici Dimitrija Tucovića, i ove godine su na poseban način obeležeili godišnjicu njegovog stradanja.

Oni su se, kako je već za Telegraf.rs najavio njegov najbolji drug i cimer, Filip Bjelić, sastali kod jednog od Miloševih murala u Čačku, a palili su i baklje, pevali grobarske pesme, i skandirali njegovo ime.

IZVOR: TW / @kojicmilenko22

- Ovaj slučaj počinje da pada u zaborav. Miloš je bio dobro dete, sada bi, da je živ, završavao fakultet - kaže kroz suze Miloš otac Goran za Nova.rs.

IZVOR: FB / Milos Lazarevic

Za gašenje ovog mladog života optužen je Neđeljko Đurović (31) iz Požarevca, kojem se sudi od početka prošle godine. Ðurović je u februaru prošle godine, na početku suđenja, negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru nasmrt izbo nožem Mileusnića, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije. Đurović je uhapšen ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru. Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Autor: Telegraf.rs/redportal.rs

#Miloš Mileusnić

#Neđeljko Đurović

#UBISTVO

#bakljada

#godišnjica smrti

#Čačak