Čini se da ga ništa ne može zaustaviti

Dr. Dre je odlučio da kreira ono što je naručio još davne davne 2002: album pod nazivom Detoks. Producent i reper je toliko posvećen svom albumu da jednostavno nije prestao sa kreiranjem. Nije ga zaustavilo ni krvarenje u mozgu koje je nedavno imao.

Jednog dana nakon otpuštanja iz bolnice u kojoj je lečen, dr. Dre je otišao na posao. Ne, sam, već sa medicinskim osobljem koje ga nadgleda 24 sata, sve dok lekari ne dođu do zaključka da je on izazvao krvarenje u mozgu. Zbog toga je primljen u jedinicu intenzivne nege Medicinskog centra Cedars-Sinai u Los Anđelesu, 4. januara.

View this post on Instagram

A post shared by Dem Jointz (@demjointz)

IZVOR: IG / @demjointz

pročitajte još

Dr Dre NAPUSTIO BOLNICU!

Dok se lečio, neki ljudi su pokušali da provale u njegovu kuću. Izvršena su četiri hapšenja. Ali nismo vam rekli da nakon što je otišao iz bolnice, gde je boravio dve nedelje, direktno na posao: u procesu je izrade albuma koji naručuje od 2002. godine i od tada neprestano odlaže kako bi se pozabavio 50 Cent-om, Eminem-om, The Game-om i svih ostalih koje ima pod svojim krovom - u društvu Aftermath Entertainment - koju je stvorio nakon što je napustio Death Row Records tamo gde je Tupac pripadao i na vrhuncu je za godinu dana zaradio 100 000 000 dolara. Nazvaće se Detoks.

U 2013. godini premašio je profit od 1.000.000.000 USD. U 2014. godini proširili su se na mrežno muzičko tržište kupujući malu uslugu strujanja muzike (Mog) za 14 miliona dolara. Godinu dana kasnije, 1. avgusta 2014, Apple je kupio Beats Electronics za 3 milijarde dolara (2,6 milijardi u gotovini, a ostatak u akcijama). To je bila najveća kupovina koju je Apple ikada obavio. Mesec dana ranije kupio je Shazam za 400 miliona dolara.

Autor: redportal.rs

#Dr Dre

#Muzika

#album

#dre