Svako od nas je imao loše iskustvo, ali to ne znači da treba da sudimo svima ostalima i mislimo da su loši.

Šta zapravo žene ne znaju o svojim jačim polovinama.

1. Sreću pronalaze u malim stvarima. Da li ste ikada obratili pažnju na njihov izraz lica kada igraju neku igricu ili gledaju fudbal? Ako jeste, videli ste koliko oni uživaju u tome.

2. Nemaju svi muškarci loše namere. Možda ste imali tu nesreću da nailazite samo na muškarce koji su vam slamali srce, lagali vas i varali, ali to ne mora da znači da je svaki muškarac takav. Isto tako i muškarci bi mogli reći da su sve žene loše samo na osnovu jednog ili dva loša iskustva.

3. Muškarci cene svoju porodicu. Naravno da on voli svoju majku i biće spreman da učini sve kako bi je usrećio i nasmejao. On se takođe prema svom mlađem bratu ili sestri ponaša veoma zaštitnički i štiti ih kao svoju decu. On želi da opravda nade svojih roditelja i ono što su oni učinili za njega.

4. I muškarci znaju biti veoma emotivni. Oni takođe znaju da zaplaču kada su povređeni, samo što oni ne vole da ih neko vidi kako plaču. Muškarci znaju biti veoma emotivni i nesigurni. Od njih se mnogo očekuje i oni ponekad plaše da neće ispuniti sve što drugi vide u njima i ono što oni zahtevaju od sebe.

5. Muškarci mogu biti veoma odani. Kada muškarac iskreno voli, on je veoma odan. Verovatno ste primetili da muškarci imaju mnogo prijatelja iz detinjstva, to je upravo zato jer su odani. Kada muškarac iskreno voli ženu, on će se truditi da je zaštiti i da se one pored njega osećaju sigurno, i nikada joj neće dati povoda da ona sumnja u njegovu ljubav i odanost.

Autor: Redportal.rs

#muškarac