Koji od znakova treba da se pripazi?

Kako stoji vaš horoskopski znak ove nedelje?

OVAN - Kako ste se nadali, dobro ste se udali. Usledila vam je samo kazna, ali ne i suspenzija na poslu. Malo držite jezik za zubima više vam se isplati.

BIK - Zaljubljeni do ušiju, na poslu ne vidite ništa. Kako ste mogli da dozvolite da zapustite posao, sada kolege imaju tajni plan. Čuvajte se.

BLIZANCI - Ko da vas je neko urekao ovaj početak nedelje niste shvatili ozbiljno. U porodici se trenutno dešava ozbiljna promena. Neće vam biti lako.

RAK - Kada pogledate iza sebe šta ste sve uradili ove godine potapšite se. Svaka čast i sada možete sebe da nagradite nekim odmorom.

LAV - Dan kakav ste odavno čekali. Smeši vam se povišica. Svaka čast za obavljen posao, kolege vam se potajno dive.

DEVICA - Nije vam danas dan kao što ste želeli. Napravite plan u narednom periodu jer ste u totalnom haosu, i na poslu i u kući.

VAGA - Dan kakav ste mogli da izmaštate, na poslu nema tenzije, plata će uskoro a vi u kući takođe imate mir. Ko bi rekao da ste dočekali ovakav period.

ŠKORPIJA - Nije vam danas dan za odlaganje obaveza. Završite do kraja nedelje sve što možete doći će vam na naplatu odlaganje.

JARAC - Jarčevi danas mrze ceo svet, kao da vam sve ide kako ne treba. Znam da vam ova nedelje nije naklonjena ali se potrudite da ostanete pozitivni.

VODOLIJA - Ova nedelja vam je stvorena za rešavanje stambenog pitanja. Sigurno ste mislili da su zvezde zaboravile na vas. Nisu, šalju vam snagu da završite sve planirano.

RIBE - Ribe danas imaju muku sa stomakom, jer su opeterećene na nervnoj bazi. Znate da vam posao ne ide i da vas problemi pritiskaju. Vreme je da priznate da ste pogrešili u proceni i očekivanim rezultatima vašeg posla.

Autor: Redportal.rs

#Horoskop