Serija neće biti ista bez Izeta

Mustafa Nadarević preminuo je u 77. godini u Zagrebu, a poslednjih meseci borio se sa karcinomom pluća. Mnogi su postavili pitanje kakva je budućnost serije Lud, zbunjen, normalan, u kojoj je slavni glumac igrao Izeta Fazlinovića.

- On mi je bio otac, zvao sam ga tajo. I samo sam nekako sebi rekao "Ode tajo". Ali, eto ja mislim da je to takav gubitak za našu branšu i ceo region da će se to zaista teško nadoknaditi i proći će puno vremena dok se rodi neko tako talentovan i tako posvećen ovoj našoj umetnosti - istaknuo je glumac Senad Bašić koji je u seriji glumio Izetovog sina.

Kako je jedan od tvoraca serije, scenarista Feđa Isović kazao za Avaz, najverovatnije se neće nastavljati snimanje serije Lud, zbunjen, normalan. - Serija se neće raditi dalje, barem kako sada stvari stoje. U ovom trenutku, sve je to svježe, tako da za sada snimanje ne dolazi u obzir - istakao je Isović. Šta će se u budućnosti dešavati, Isović u ovom trenutku ne može reći. - Hoće li se nešto promijeniti u budućnosti i u kojoj formi, teško je u ovom trenutku reći - rekao je Isović.

IZVOR: YT / Darko Savic

Autor: redportal.rs

#Lud zbunjen normalan

#Mustafa Nadarević

#snimanje serije