Omiljeni triler 90-ih sada pred malim ekranima

Znali smo da će nam decembar doneti dobre vesti i da će početi da nadoknađuje sve što nam je 2020. učinila. Jedna vest koja će vas sigurno obradovati je povratak kultnog ostvarenja Kad jaganjci utihnu, ali ovog puta bez dr Hanibala Lektora.

Producentska kuća i televizijska mreža CBS priprema se za seriju pod nazivom Clarice, inspirisana najboljim trilerom svih vremena (da li i vi mislite tako?) i knjigom Kad jaganjci utihnu. Kao što možete videti, serija se fokusira na život Clarice, agentice FBI, koju je u filmu iz 1991. igrala Džodi Foster.

IZVOR: TW / moviestalkhindi

Šta ćemo videti u seriji Clarice? Uloga Klaris Sterling zasniva se na knjizi Tomasa Harisa i sada je 1993. godina, otprilike godinu dana nakon afere Bufalo Bil i njenog susreta sa Hanibalom Lektorom. Klaris, koju sada glumi Rebeka Brids, vraća se u akciju nakon afere koja ju je obeležila.

Divna i ranjiva, Klarisina hrabrost daje joj unutrašnju svetlost i motivisanost. Međutim, njeno složeno psihološko stanje, koje potiče iz teškog detinjstva, daje joj snagu da pronađe svoj glas, dok radi u svetu u kojem dominiraju muškarci, ali i da pobegne od porodičnih tajni koje je prate čitav život - bila je izjava CBS-a za predstojeću seriju i daje nam još jedan razlog da se radujemo 2021. godini.

IZVOR: TW / cbstvstudios

Autor: redportal.rs

#kad jaganjci utihnu

#novo

#serija