Sjajna vest za sve fanove hrvatske pevačice

Skymusic Entertainment Grupa sa ponosom predstavlja koncert jedne od najvećih regionalnih zvezda, Jelene Rozge, koja će pred domaćom publikom nastupiti u beogradskoj Štark Areni 07. aprila sledeće godine!

Kraljica pop scene i miljenica svih generacija, poznata je po vrhunskim nastupima i neverovatnoj harizmi, a nema sumnje da će se najvećom koncertnom salom u prestonici prolamati hitovi iz Jelenine solo karijere poput numera Bižuterija, Okus mentola, Nirvana, Solo igračica i neizostavni Cunami, ali i oni koje je pevala dok je bila u grupi Magazin, u kojoj je i počela svoju karijeru, piše Blic.

Pevačica ne krije uzbuđenje zbog predstojećeg koncerta, a kako je obećala, publika će imati priliku da čuje i neke nove muzičke projekte koje priprema.

Foto: Pink.rs

Više od dvadeset pet godina pevačica suvereno vlada pop vodama, a plodonosna karijera donela joj je i neke od najuspešnijih dueta i kolaboracija sa najvećim muzičkim zvezdama regionalne scene, poput Olivera Dragojevića, Doris Dragović, Željka Samardžića, Saše Matića, Matije Cveka i drugih. Doživljaj će biti upotpunjen vrhunskom audio-vizuelnom produkcijom koju potpisuje Skymusic production.

Svoj muzički put Jelena je počela da gradi 1996. godine, kada je dolaskom u grupu Magazin stekla veliku popularnost i naklonost publike. Neki od najvećih hitova ovog muzičkog sastava otpevala je upravo ona, poput numera Da li znaš da te ne volim, Dani su bez broja, Ginem i druge, koje su bend lansirale u top pet bendova na prostoru bivše Jugoslavije. Iako je 2006. godine pevačica otpočela solo karijeru, ne propušta da na svojim nastupima otpeva neke od najpoznatijih pesama Magazina, što se očekuje i na predstojećem spektaklu u beogradskoj Areni.

Ulaznice za koncert Jelene Rozge biće uskoro u prodaji putem besplatne aplikacije eFinity i preko sajta efinity.rs, kao i na blagajni Štark Arene.

Autor: blic.rs

#Jelena Rozga

#beograd

#koncert