Produkciju je radio Cobi a njena mentorka je Ivana Peters 😎

Ivana Babić je mlada pevačica i Tiktokerka. Objavila je prvu pesmu Priđi bliže čiji je autor teksta i muzike njena mentorka, Ivana Peters. Produkciju je radio Cobi, a spot 3PM, dakle sve sami profesionalci.

- Razmišljala sam dugo šta da mi bude prva pesma a onda se sve desilo spontano - kaže Ivana. - Pošto je moja mentorka Ivana Peters kantautorka, pustila mi je nekoliko melodija na kojima je radila i ja sam izabrala onu koju sam osetila na prvo slušanje. Pošto me Ivana poznaje već 7 godina i gleda me kao svoje dete, bilo joj je lako da napiše tekst koji mi savršeno odgovara - rekla je Ivana.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Babić (@iiwanababiic)

IZVOR: IG / iiwanababiic

Ivana Babić se pojavila u prvoj sezoni Pinkovih zvezdica sa 11 godina, gde je stigla do polufinala. Toliko je brzo napredovala iz nastupa u nastup da su je hvalili svi članovi žirija: Leontina, Jelena Tomašević, Goca Tržan i mnogi drugi. Ivana je posle takmičenja nastavila sa školom pevanja, muzičkom školom i osvojila je brojne nagrade.

U pesmi Priđi bliže se obraća svojim vršnjakinjama koje pate i kojima treba kiseonik kad pomisle na neostvarenu ljubav. Ivanu Babić možete videti i na Tik Toku gde ima više od 20 hiljada pratilaca.

IZVOR: YT / Bassivity Digital

Autor: redportal.rs

#Cobi

#Ivana Babić

#Muzika

#TikTok

#ivana peters

#pesma