Glumica napomenula da će druga sezona biti bitno drugačija od prve

Gošća nove epizode video-serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Sonja Kolačarić koja je govorila o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije Močvara, kao i o premijeri predstave Godine vrana u Narodnom pozorištu.

- U drugoj sezoni 'Močvare' igram doktorku Mariju Garčević, koja u Senti živi u zamku sa porodicom. Milena Marković je fantastično i duboko napisala likove, koji su slojeviti i trebalo je ući u njihov intimni svet i pokušati da se ožive na najbolji mogući način - rekla je glumica.

Glumica je napomenula da će nova sezona imati više karaktera, pa da je samim tim piktoresknija a da se takođe dešava tokom letnjih meseci, što u mnogo čemu utiče na radnju.

- 12. i 13. marta u Narodnom pozorištu će biti dve premijere, autorske predstave Siniše Kovačevića koja se zove 'Godina vrana'. Imamo dve premijere jer imamo duplu podelu uloga. Rad sa Kovačevićem ide veoma lagano, imam čast da sarađujem sa dobrim savremenim piscima, tako da čovek nema velikih poteškoća da izgovori napisan tekst - naglasila je Kolarčevićeva.

Ona je dodala da očekuje da će ova predstava trajati najmanje 20 godina, bar koliko i Velika drama. Svakako, želimo da joj se ta želja ispuni, 😊

Video: Tanjug/NZ

Autor: Tanjug / redportal.rs

#Močvara

#Sonja Kolačarić

#milena marković