Nastavak počinje da se emituje od 11. marta

Posle velikog uspeha prve sezone, uigrana autorska ekipa na čelu sa kreatorima serije Olegom Novkovićem i Milenom Marković, spremila je još intrigantniji nastavak TV serijala Močvara. Nove epizode biće premijerno emitovane na Superstar TV od 11. marta svakog petka, subote i nedelje od 21h, dok će se na RTS prikazivati od 12. marta subotom i nedeljom od 20h.

Foto: FIREFLY PROMO

Kroz novih deset epizoda, koje se stilski i vizuelno naslanjaju na prvu sezonu, publici će biti dočarane drugačije priče u kojima inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. Inspektor Nikola Krsmanović dobija dostojnog naslednika u liku Atile Varge, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Foto: FIREFLY PROMO

Radnja nove priče Močvare je smeštena u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu na obali reke, gde samo nekoliko porodica odličuje o životu i smrti.

Foto: FIREFLY PROMO

Pored Gorana Bogdana u seriji igraju i Robert Ožvar, Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.

Foto: FIREFLY PROMO

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

IZVOR: YT / Firefly Productions

Autor: Redportal.rs

#mocvara

#serija

#serija mocvara