Svi glasovni glumci na jednom mestu 🥰

Kada pomislimo na glumu, film, serije i predstave u glavi su nam odmah glumci i uloge kojih se najradije sećamo. Sa druge strane, kada pomislimo na crtane filmove, zapravo se setimo izgleda omiljenog crtanog i animiranog lika i njegovog glasa, načina na koje je izgovarao svoje čuvene rečenice i fraze. Retki su slučajevi kada znamo ko su osobe koje su svoj glas pozajmile nekim nama obožavanim likovima. Sinhronizatori nam uz pomoć svog glasa i sposobnosti promene dikcije i načina govora, dočaravaju sliku o likovima iz crtaća. Mnogo talentovanih ljudi nam godinama isključivo svojim glasom ulepšavaju detinjstvo.

IZVOR: YT / Kutak Uspomena - Sinhronizatori Srbije

Projekat pod imenom Kutak uspomena evocira uspomene na jutra koja nikako nisu smela započeti bez nove epizode o avanturama Duška Dugouška, Mikija Mausa i sličnih. Ovo je jedini serijal u Srbiji koji je okupio poznate glasove iz crtaća, a čija imena možda nismo znali. Koliko su predani govori rad koji stoji iza njih, njihovi intervjui i program koji sve više zadobija simpatiju kod najmlađih. Neka od imena su: Marko Marković, Marija Daša Makić, Sofija Jerenić, Jelena Stiljković, Milan Antonić i dr.

Svaka epizoda posvećena je jednom glumcu. Odnosno, svaka epizoda nam govori o jednoj osobi koja svojim glasovom uveseljava detinjstva.

Autor: redportal.rs

#Crtaći