Potpisnici peticije su izričiti u svom zahtevu 😎

Blizu 300.000 obožavalaca je potpisalo peticiju u kojoj zahtevaju da se u novom filmu Pirata sa Kariba ipak angažuje Džoni Dep u ulozi gusara koji nosi ceo serijal, Džeka Speroua. Naime, Dep je još 2018. godine dobio otkaz kad je serijal Diznijevih filmova o poznatim gusarima u pitanju, sa objašnjenjem da su razlozi lične prirode.

Međutim, ovo nije obradovalo armiju obožavalaca serijala ovih filmova, tako da su se ovih dana organizovali preko sajta za potpisivanje peticija change.org, a njihov zahtev je do trenutka pisanja ovog teksta potpisalo tačno 293.736 potpisnika, tako da se očekuje da će brojka preći 300.000 do kraja dana.

U peticiji se navodi da fanovi potpisnici ne žele da vide u novom filmu nikoga drugog osim Depa, i da će radije želeti da novi film nema Džeka Speroua nego da ga neko drugi tumači. Nažalost, čelnici Diznija već duže vreme razmišljaju drugačije.

Dep nije više deo franšize. Potrebna nam je nova energija i vitalnost - izjavio je šef produkcije Šon Bejli 2018, kada je vest da proslavljeni glumac više neće biti Džek Sperou obišla svet.

Glasine koje su se tad pojavile u medijskim krugovima su govorile da je Dep uklonjen iz Diznijeve produkcije zbog optužbi za porodično nasilje koje su došle od njegove sad već bivše žene Amber Herd. Da li će ova peticija uspeti da promeni odluku glavešina, ostaje da se vidi.

Autor: redportal.rs

#Džoni Dep

#džek sperou

#pirati sa kariba