3 zanimljive predstave u 1 danu 😍

Zbog epidemiološke situacije organizator Noći pozorišta u Srbiji, Fondacija Noć pozorišta, je odlučila da se ove godine obeleži manifestacija na zahtev učesnika tako što se ista obeležava u ustanovama koje su mogućnosti da reazizuju program.

- Pojedini učesnici u manifestaciji su obeležili manifestaciju Noć pozorišta u svom gradu prethodne nedelje, poput Bačke Palanke i Kruševca, na čemu smo im zahvalni. Mali doprinos smo dali humanitarnoj predstavi za decu obolelu od raka Deset na prema jedan, u DK Studentski grad Beograd, i želimo da se zahvalimo posebno istrajnošću organizatorima programa u KC Čukarica i pozorištu u Ćićevcu, koji i pored teških uslova, usled pandemije, održavanju program i tako obeležavaju Evropski noć pozorišta.

Sutra 27. novembra, s početkom od 16.30 č, će se održati program u KC Čukarica sa 3 predstave: Patrolne Šape, E moj Todore i Šta muškarci/žene žele. U ponedeljak 29. novembra, u Ćićevcu, s početkom od 19 č. će se održati komedija Tetka od milion dolara.

Da nismo doživeli ovu pandemiju sada bi smo se družili na XXII Noći pozorišta u Srbiji. Vidimo se 2022. godine, u XX Noći pozorišta u Srbiji u velikom broju gradova, pripreme su otpočele, nadamo se u boljim uslovima - Gabrijela Lešić, direktor i autor projekata Noć pozorišta.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Redportal.rs

#kultura

#manifestacija

#pozorište