Obradujte drage osobe... i sebe 😎😅

Četvrti petak u novembru se od sredine 20. veka naziva crnim, jer od tog dana počinje sezona prazničnog šopinga i sniženih cena. Ovaj datum iz godine u godinu poprima sve veće razmere i proglašava se praznikom kupovine, kada mnogi uspevaju da uz velike popuste obezbede novogodišnje poklone i obraduju drage osobe 😍.

Na sajtu Delfi.rs akcija Black Friday traje do nedelje 28. novembra 📚📕📘. Pored sniženja od 20% na celokupan gift program i naslove stranih izdavača, određeni naslovi i gift artikli biće na sniženju od čak 50% 😲. Na proizvode na akciji ne važe Delfi Premium popusti.

Delfi knjižare obeležiće Black Friday od petka, 26. novembra, do nedelje, 28. novembra sniženjem od 20% na celokupan gift program i naslove stranih izdavača.

Na popustu će se naći sjajni proizvodi ekskluzivnih dobavljača, među kojima ćete pronaći agende i kalendare za 2022. godinu, najnovije manga i Dizni artikle, memorabilije iz najgledanijih serija i filmova (Naruto, Dina, Prijatelji, Hari Poter, Gospodar prstenova, Marvelovi i DC junaci), rančeve, retro artikle, kao i odličan izbor domaćih dobavljača gifta 🎁🎁🎁.

Iskoristite dane fantastičnih popusta i obradujte sebe i bliske osobe lepim poklonima iz našeg bogatog asortimana!

Strane knjige na popustu od 50% možete pogledati OVDE.

Gift asortiman na popustu od  50% možete pogledati OVDE.

Autor: redportal.rs

#Laguna

#black friday

#knjige