Predstavu režirao Milan Karadžić, a igraju Mima Karadžić, Nina Nešković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović i Nikola Šurbanović

Premijera predstave Sportsko srce, koncert Vlade i Bajke Hodač po žici, i tradicionalno Veče sa Matijom Bećkovićem biće održani tokom decembra u pozorištu Zvezdara teatar.

Pozorište počinje sledeći mesec premijerom komada Đorđa MilosavljevićaSportsko srce, koja je zakazana za 4. decembar u 19.30 sati.

Predstavu je režirao Milan Karadžić, a igra sledeća glumačka ekipa – Milutin Mima Karadžić, Nina Nešković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović i Nikola Šurbanović.

Reprize Sportskog srca su 7, 22. i 24. decembra.

Od danas publika može nabaviti ulaznice za decembarski repertoar, na kome se igraju redovne hit predstave Osama-Kasaba u Njujorku, Hipnoza jedne ljubavi, Klaustrofobična komedija, Berači snova, Pasivno pušenje, Tre sorele, Voz, Bajka o pozorištu i Ljubav u Savamali.

Malo muzike za kraj godine 21. decembra donose Vlada i Bajka putem koncerta Hodač po žici, kojim će promovisati svoj novi studijski album. Nakon te muzičke večeri, na redeu je tradicionalno poetsko Veče sa Matijom Bećkovićem – 30. decembra, kada će publika čuti objavljene ali i neke nove stihove uvaženog akademika i pesnika.

Prihod od prodaje ulaznica i donatorskih priloga, Bećković ustupa zajedno sa pozorištem Zvezdara teatar u humanitarne svrhe.U decembru će se igrati i najnovija monodrama Knjiga o Milutinu – deo prvi, prema romanu Danka Popovića, sa Nenadom Jezdićem, koja je premijerno izvedena 11. novembra na sceni Danilo Bata Stojković.

Foto: zvezdarateatar.rs/NZ

Glumac će Milutinovu ispovest u decembru scenski ispričati pet puta – 5, 9, 12, 14. i 28. decembra.

Autor: Tanjug

#4. decembar

#Premijera

#Sportsko srce

#Veče poezije

#zvezdara teatar