Na 30. godišnjicu filma "Sam u kući", reditelj Kris Kolumbus otkriva da je Donald Trump u nastavku sage, 1992. godine nasilnički zahtevao pojavljivanje na filmu

Osim toga što je radnja filma smeštena u jednom od najzauzetijih gradova na svetu, "Sam u kući 2" takođe sadrži i pojavljivanje vrlo kontroverzne javne ličnosti.

Donald Trump se može videti u filmu dok Kevin luta predvorjem hotela Plaza, tražeći uputstva. Za neke je Trampovo uključivanje savršen mali dodatak sjajnom filmu.

Za druge je to najgora stvar u inače sjajnom filmu. Bez obzira na to gde ko gostuje u nečijem filmu, dok je razgovarao sa Insajderom, Kris Kolumbus otkrio da je Tramp nasilno ušao u nastavak:

Kao i većina lokacija u Njujorku, samo plaćate naknadu i smete da snimate isključivo na toj lokaciji. Prišli smo hotelu The Plaza, koji je u to vreme bio vlasništvu Trampa, jer smo želeli da snimamo u predvorju. Nismo mogli da napravimo repliku Plaze na filmskom setu. Tramp je rekao OK. Platili smo naknadu, ali je takođe rekao, "Jedini način na koji možete da koristite Plazu je ako sam JA u filmu." Tako smo se složili da ga stavimo u film, a kada smo ga prvi put prikazali, dogodila se najčudnija stvar: ljudi su navijali kad se Tramp pojavio na ekranu. Pa sam rekao svom uredniku: "Ostavite ga u filmu. To je trenutak za publiku." Ali da, tačno je da je na silu tražio da se pojavi u filmu.

Izvor: Insider

Foto: Twitter.com/lolojones

Autor: redportal.rs

#Donald Tramp

#Donald Trump