Na sceni im se pridružila i pijanistkinja Sofi Rahlin, Julijanova majka

Čuveni muzičar Julijan Rahlin održao je izuzetan koncert za violinu i violu 12. oktobra u Kolarčevoj zadužbini zajedno sa violinistkinjom Sarom Mekelrevi, svojom suprugom, a na sceni im se pridružila i pijanistkinja Sofi Rahlin, Julijanova majka 🎻🎹. 

Foto: Redportal.rs/Belkisa Beka Abdulović

Foto: Redportal.rs/Belkisa Beka Abdulović

Beogradska publika je veoma srdačno ispratila koncert uz česte ovacije, a sami izvođači su takođe bili oduševljeni publikom, što se videlo iz njihovih osmeha i aplauza publici 🤗.

Izvedena su dela Mocarta – Duo za violinu i violu br. 1 u G duru, Pendereckog – Čakona, Debisija – Sonata za violinu i klavir, Vijenjavskog – Etide kapriča za dve violine op. 18, Prokofjeva – Sonata za dve violine u C duru op. 56 i Šostakoviča – Pet komada za dve violine i klavir. Organizator koncerta je Centar beogradskih festivala CEBEF. Koncert je održan u skladu sa važećim bezbedonosnim merama uz redukovan kapacitet dvorane.

View this post on Instagram

A post shared by Julian Rachlin (@julianrachlin)

IZVOR: IG / @julianrachlin

Foto: Redportal.rs/Belkisa Beka Abdulović

Rahlin je već nekoliko puta bio gost Beograda i uvek ističe da se u glavnom gradu Srbije oseća odlično, što je pomenuo i u svojoj video-poruci snimljenoj za srpsku publiku 😍. Posle Beograda, Rahlin svoju koncertnu turneju nastavlja u Italiji.

Foto: Redportal.rs/Belkisa Beka Abdulović

Autor: redportal.rs

#Julijan Rahlin

#Kolarac

#Sara Mekelrevi

#Sofi Rahlin

#Zadužbina Ilije M. Kolarca

#koncert