Popusti i do 80%

Laguna i Delfi knjižare 4. godinu zaredom organizuju Sajamske dane od 15. do 31. oktobra 2021. u svim Delfi i Laguninim knjižarama, kao i na sajtovima Laguna.rs i Delfi.rs. Popusti tokom Sajamskih dana - do 80% 📚📒📖.

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige drugih izdavača i strane knjige 10%. Ukoliko se odlučite za kupovinu 3-5 knjiga odobravaće se dodatnih 15%, a ukoliko birate 6 ili više naslova, dodatnih 20%. Gift program biće snižen za 15%. Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće i tokom ove manifestacije 📝.

Pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja Sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije.

Povlašćenu cenu isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra.

Cene isporuke za porudžbine preko sajta Laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta Laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.

Sajamske dane obeležiće i posebni žanrovski dani tokom kojih će kupci knjiga određenog žanra na poklon dobiti vaučer za mesečnu pretplatu na Eden Books, uz mogućnost da kodove iskoriste do 30. novembra. Žanrovski dani za naslove iz oblasti publicistike trajaće od 15. do 16. oktobra, za knjige za decu od 20. do 21. oktobra. Za ljubavne i istorijske romane, kao i za drame, žanrovski dani biće 22. i 23. oktobar, dok će knjige domaćih autora biti u fokusu 27. i 28. oktobra. Sam kraj Sajamskih dana, od 29. do 31. oktobra, biće rezervisan za knjige iz žanra trilera, fantastike, horora i tinejdž literature 😍.

Veliki broj pisaca Lagune potpisivaće knjige čitaocima! 📝

Autor: redportal.rs

#Delfi

#Laguna

#Pisci

#Sajamski dani

#knjige

#knjižare