Prinčevima se ovo neće dopasti

Svi sa nestrpljenjem očekuju premijeru filma Spencer, koji ćepočeti sa prikazivanjem u bioskopima u decembru. Radnja filma je život pokojne princeze Dajane. Kraljevski stručnjaci su već kritikovali film zbog niza "neprihvatljivih scena". 

Naime, Lejdi Di u filmu je prikazana kao emocionalno nestabilna i sklona samoozleđivanju. U jednoj sceni ona mašta o tome da se baci niz stepenice ili uguši bisernom ogrlicom koju joj je poklonio princ Čarls.

Takođe, prikazana je Dajanina borba s bulimijom u okviru scene gde uplakana princeza pokušava povraćati i halucinira o vlastitoj smrti. 

Najviše pažnje privukla je scena u tuš kabini gde Lejdi Di masturbira. Kraljevski biografi kažu da je tom scenom pokojnoj princezi oduzeto dostojanstvo, piše Daily Mail.

Foto: Printscreen YouTube/NEON

- Vrlo je okrutno ovako je prikazati. To je bilo potpuno nepotrebno. Vilijam i Hari će biti ljuti zbog ovoga. Biće im užasno što je njihova majka ovako prikazana u ovako velikom filmu - rekla je Ingrid Sevard, glavna urednica Majesty Magazinea.

- Mogu samo reći - jadan Vilijam. I ostavimo Dajani bar mrvicu dostojanstva. Znam da je Vilijam bio tamo kada je bila nesretna, ali zvuči mi kao da je film činjenično netačan - rekla je Peni.

U jednoj sceni princ Vilijam na rubu suza moli majku Dajanu da mu se pridruži na večeri dok se ona samoozleđuje u zaključanom kupatilu. Nakon toga, princeza se pojavljuje s zamrljanom maskarom po licu i pita sina je li vidio Kamillu Parker Boulz na božićno jutro u crkvi.

Film je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Veneciji, a ulogu Lejdi Di preuzela je Kristen Stjuart. 

IZVOR: YT / NEON

Autor: redportal.rs

#Masturbacija

#film

#princeza dajana

#spencer