Danas je dobar dan za spasavanje života 🥰

Posle 16 godina i 17 sezona serija Uvod u anatomiju i dalje uspeva da iznenadi fanove svojim preokretima. Sinoć, posle duže pauze zbog pandemije, prikazana je dvosatna epizoda posvećena koronavirusu i zdravstvenim radnicima.

Popularna američka serija ne bi bila to što jeste da na kraju svake epizode ne šokira ili ne rasplače svoje gledaoce. U jučerašnjoj epizodi, nakon što se onesvestila na parkingu, lik Meredit Grej odlutala je mislilma na plažu. Producenti su objasnili da je ovo neki njen svet, svet blizak smrti. Podsetićemo vas da ovo nije prvi put da Meredit "odluta". Ista stvar se dogodila u 3. sezoni serije kada se umalo nije udavila u okeanu. Dok su njene kolege pokušavale da joj spasu život, Meridit se u tom svetu srela sa ljudima koje je izgubila ranije u životu. Znate gde ovo ide?? 😅 O da, producenti su ovaj put dali gledaocima baš ono čemu su se svi potajno nadali - Dr. McDreamy.

IZVOR: TW / @kristavernoff

Patrik Dempsi koji je tumačio lik Dereka Šeparda odlučio je da se vrati i učestvuje u, kako za sad izgleda samo jednoj epizodi. Dr. McDreamy tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći u 11 sezoni. Pored njegove ljubavi sa Meredit, lik Dereka Šeparda ostao je upamćen i po čuvenoj rečenici:

It's a good day to save lives. (Danas je dobar dan za spasavanje života.)
View this post on Instagram

A post shared by Krista Vernoff (@kristavernoff)

IZVOR: IG / @kristavernoff

Da li je ovo samo još jedna od situacija koju će Meridit Grej preživeti ili nam se pak sugeriše da bi ovo mogao biti kraj? 🧐 Ostaje nam da saznamo, a do tada ćemo da vrtimo trejler sledeće epizode 😂:

IZVOR: YT / ABC

Autor: redportal.rs