🤯😨

Tim doktora je detaljno dokumkentovao nešto što su nazvali tzv. zanimljivi slučaj rektalne ejakulacije.

Muškarac star 33 godine zatražio je medicinsku pomoć nakon 5 dana bolova u stomaku. Nakon provere, ispostavilo se da je ovo samo poslednji u dugom nizu problema.

U poslednje 2 godine, ispuštao je stomačne gasove u svom urinu, urinirao fekalne materije i izbacivao "ne male" količine urina i sperme kroz rektum.

Sve u svemu, tečnosti, čvrste materije i gasovi nisu izlazili iz "otvora" gde su trebali, daleko ranije pre no što ga je bol naterao da zatraži pomoć u bolnici.

Tim, koji je objavio svoje nalaze u medicinskom časopisu Cureus, otkrio je da pacijent ima natečeni testis. Laboratorijske analize pokazale su začetke infekcije urinarnog trakta, dok je rektalni pregled ukazao problem sa rektalnim zidovima.

CT sken je pokazao strukturu ispunjenu gasom. Dalji testovi su potvrdili prisustvo fistule (neuobičajenog "prolaza") između uretre i rektuma, kroz koji različite tečnosti i čvrste materije (da, baš te...) su prolazile. Hirurgijom je zalečena fistula, ali je tim i dalje pokušao da otkrije uzroke problema. Ali, sve što je uspeo je da eliminiše različite bolesti poput tuberkuloze, upale creva, rektalne traume ili penetracije.

Ali cela priča ipak ima hepi end. Kako navode:

Više različitih snimaka pokazalo je da se pacijent relativno dobro oporavio od operacije, sa smanjenom količinom rektalne ejakulacije.

Dobro, donekle ima hepi end....

Autor: redportal.rs

#Fistula

#Rektum

#bolnica

#ejakulacija

#infekcija

#medicina

#sperma