Ustaše su imale čarape na glavama. Njoj su pretili da će je politi benzinom i zapaliti. 😥 Gledala je svog mrtvog supruga Milana kako leži. 💔

Za samo sat vremena u selu Sijekovac kod Bosanskog Broda ubijeno je devetoro lica, među kojima je bilo i dece. 😥 Zločin su 25. marta 1992. godine počinile Hrvatske oružane jedinice. Među nevino stradalim bile su se porodice Zečević, Radanović, Milošević i Trivić. 💔

Brutalnost ustaških siledžija prva je osetila porodica Zečević, a u ovom prilogu donosimo vam potresno svedočanstvo supruge Milana Zečevića o njegovom stradanju.

Prema njenom svedočenju, sve se desilo za pola sata. Za pola sata su uništeni nedužni ljudski životi. Ustaše su imale čarape na glavama. Njoj su pretili da će je politi benzinom i zapaliti. 😥 Na kraju su je ipak pustili. Gledala je svog mrtvog supruga Milana kako leži.

- I njega, i njegovog brata, sve su pobili. Ko god ge bio muško u kući, ubili su ga. Ni krive ni dužne, sve su ih pobili. Nikoga nisu poštedeli. Ostala deca, pitaju svaki dan: kad će tata doći, a ja moram lagati: tata je ranjen. 😭 A nema ga nikad više. Joj, muko moja, deco moja, 3 godine i 5 godina... - tužno je kroz suze naricala supruga ubijenog Milana Zečevića.

Video: Printscreen YouTube/Porodica Milana Zečevića

Autor: redportal.rs

#Bosanski Brod

#Milan Zečević

#Sijekovac

#Ustaše