Mišel ipak nije onakva kakvom ste je zamišljali

Na današnji dan pre 2 godine zauvek nas je napustio pionir domaćeg repa i RnB-ja, Dalibor Andonov Gru, ali je u domaćoj pop muzici ostavio pečat na koji se nikad ne može zaboraviti.

Foto: Instagram.com/@gru.fanpage

S tim u vezi, manje je poznato šta je bila inspiracija za njegovu pesmu Mišel, koju i dalje rado pevušimo ili je se setimo ukoliko upoznamo neku osobu koja eto, hm... zna da iskorišćava muškarce na ne baš lep način.

Ipak, Mišel po kojoj je pesma i napravljena je, verovali ili ne - nadimak za fliper Guns N' Roses, koji je jedno vreme bio izuzetno popularan u Beogradu. Jedna od takvih mašina se prvo nalazila u igraonici u famoznom Staklencu na Trgu republike, ali je kasnije prodata (zajedno sa još nekoliko mašina) klubu Džungla, koji se kolokvijalno zvao Prašuma.

Jasno, ovaj fliper je bio izuzetno zarazan za većinu posetilaca, pre svega jer su svi voleli hitove Gansa, ali i zbog famozne Mišel, koja je zapravo nacrtana devojka na desnoj strani table, na delu gde kuglica propada.

Foto: cougarboard.com/TNT

Drugim rečima, kada vam kuglica padne kod Mišel - to znači da je kraj igre. Razume se, koliko god da ste dobar igrač, pre ili kasnije će vam kuglica propasti, ali bi za igrača koji se već navukao na ovaj fliper bilo jako teško da se odupre da opet ne pokuša da se suoči sa Mišel.

Vidite već, kad se ovako pogleda, može se već videti zašto je ova (doduše i svaka druga) fliper mašina podsećala na neke pripadnice lepšeg pola, zar ne? 😄

Inače, ovaj fliper je urađen u ograničenoj seriji, tako da je i danas dosta teško doći po njega, a ukoliko neko od vas to poželi, moraće da za njega izdvoji skromnih 10.000 do 15.000 dolara. Ako je slučajno neki komad završio kod vas, doduše, eto vam prilike da popravite stanje u kućnom budžetu. 😊

Svakako, drago nam je što je Gru bio jedan od upornijih igrača na Mišel, jer nam je zahvaljujući njoj ostavio ovaj hit koji i danas volimo da čujemo. 😁

A njega - da se sećamo. 💗

IZVOR: YT / Gru Official Channel

pročitajte još

REP & ROLL 🤙

Autor: redportal.rs

#Guns N Roses

#dalibor andonov

#gansi

#gru

#mišel

#mišel je kurva

#mišel ti si drolja