Japanac se igrao sa sobom dok mu se nije krv izlila u mozak 🤭

Prema skorašnjem medicinskom slučaju iz Japana, doktori su objasnili kako je masturbacija izazvala izliv krvi na mozak kod muškarca starog 51 godinu.

Kako je preneto u naučnom žurnalu Journal of Stroke and Cerebrovascular Diseases ranije ove godine, doktori u Nagoja univerzitetskoj školi medicinskih nauka objasnili su da je desnoruki muškarac, bio singl i da je imao naviku da masturbira nekoliko puta dnevno (izričito su bili specifični oko ovih informacija).

U bolnicu se zaputio nakon nekoliko uzastopnih orgazama, kada je nakon poslednjeg osedio usijani bol u glavi koji je trajao oko minut, nakon čega je počeo nekontrolisano da povraća. Skeniranje mozga je pokazalo teški oblik izliva krvi u mozak (pucanje krvnog suda), koji mu je ugrozio život jer krv počela da ispunjava prostor oko mozga u levoj hemisferi.

Doktori su naveli da je direktan uzrok tome masturbacija, koja povećava brzinu rada srca, krvni pritisak - što sve dovodi to povećanog rizika od pucanja krvnog suda u mozgu.

Muškarac je brzo stavljen na adekvatnu terapiju, operisan i u potpunosti se oporavio.

Kako navode u studiji, drugi slučaj smrti od šloga usled masturbacije dolazi, ni manje ni više nego iz Srbije, gde je žena preminula od šloga izazvanog orgazmom tokom auto-analne stimulacije. Kako se navodi u izveštaju:

Žena stara 39 godina, otkrivena je mrtva na kauču, sa drvenom drškom mutilice u svom anusu.

Istraga nije utvrdila nikakvo postojanje sumnjivih dokaza, dok je autopsija otkrila da je osoba preminula od ogromnog izliva krvi na mozak - od iste varijane kao i muškarac iz Japana.

Autor: redportal.rs

#Izliv krvi na mozak

#Masturbacija

#Srbija

#adikcija

#dildo

#zavisnost

#Šlog