Istorija, mitologija i pop kultura

Jedan od najčitanijih srpskih savremenih pisaca Dejan Stojiljković u svojim romanima i zbirkama priča dotiče se istorije, mitologije i pop kulture. Svakim novim delom dokazuje izuzetan talenat i majstorstvo u pisanju.

Od 19. do 25. jula organizuje se Nedelja knjiga Dejana Stojiljkovića, te se u vašoj biblioteci mogu naći: Dukat za Lađara, Konstantinovo raskršće, Olujni bedem, Duge noći i crne zastave, Neonski bluz, Kišni psi, Leva strana druma i drugim.

Tokom Nedelje knjiga Dejana Stojiljkovića važiće količinski popust od 20% za kupovinu 3 ili više njegovih naslova u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima Laguna.rs i Delfi.rs.

Dejan Stojiljković (Niš, 1976) je prozni i dramski pisac, filmski i strip scenarista. Autor je više dramskih tekstova i strip scenarija. Jedan je od scenarista TV serije Senke nad Balkanom. Laureat je prestižne književne nagrade Miloš Crnjanski (za roman Konstantinovo raskršće), kao i nagrade za dečju književnost Dositejevo pero (za knjigu Nemanjići: Dva orla). Proza mu je prevođena na ruski, engleski, grčki, italijanski, slovački, makedonski, slovenački i francuski.

Autor: redportal.rs

#Dejan Stojiljković

#Laguna

#Nedelja knjige

#knjige