Zahvaljujući ovoj ekranizaciji smo videli kako je izgledala Supermenova adolescencija

Ova serija vam je sigurno poznata ako imate tu negde, oko 30 godina. 😊 Genijalan projekat čiji je cilj bio da se prikaže adolescencija „Čoveka od čelika“ trajao je 10 sezona, a uz njega su odrasli mnogi.

Foto: apollon.rs/promo

Zanimljivo je, međutim, da je glavni glumac Tom Veling često u pauzi između snimanja govorio za lika koji tumači da je „potpuni idiot“, 😂 budući da ga je sopstvenim postupcima toliko nervirao da je teško snimao mnoge od scena.

Zanimljivo, Veling nikada nije bio obožavalac Supermena, što jeste neobično za dečaka koji je rastao posle 80-ih godina prošlog veka, ali mnogi, uljučujući i njega, smatraju da je baš zbog toga odigrao mladog Klarka Kenta tako dobro.

Foto: apollon.rs/promo

Tokom trajanja serije mnogi glumci koji su tumačili uloge u ranijim ekranizacijama Supermena su prošli kroz nju, uključujući i legendarnog Kristofera Riva koji ga je tumačio i u danas najpoznatijim filmovima o ovom superjunaku.

Ovu seriju, kao i mnoge druge, možete gledati na aplikaciji Apollon, bez reklama i banera. Članstvo je besplatno prvih 30 dana.

Link za aplikaciju je ovde:

https://register.apollon.rs/

IZVOR: YT / Apollon Media

Autor: redportal.rs

#klark kent

#kristen kreuk

#metropolis

#smolvil

#supermen

#tom veling