Ne možeš pisati melodrame, a da to ne osećaš ili da to nisi preživela!

Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić nedavno je održala promociju povodom izdavanja njenog novog, 13. po redu, romana Izgubila sam sebe, koji prati i muzička numera istog naziva, a otpevala ju je pevačica Milica Todorović, o čemu više možete čitati u tekstu ispod:

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Vesna Dedić u vode novinarsta uplovila je sa samo 13 godina, a ove godine obeležava 30 godina od početka profesionalnog bavljena novinarstvom.

Voditeljka i novinarka otkrila je i da li piše uz vino i pesme:

- Ne, zato što je to nemoguće! Od vina se spava i posle vina se peva ili se ljubi, znači ništa od pisanja. Dok pišem, zaisa retko popijem čašu vina - kazala je Vesna i potom otkrila da se uvek jako isplače kada pošalje roman u štampu.

- Popijem vino i nazdravim svemu onom što je bilo i negde sebi, i svima onima koji su me inspirisali. Kada pošaljem roman u štampu, e tad se isplačem, jako, uvek. Sipam sebi času crvenog vina i kažem: "Okej, uspela si!".

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kada je reč o poruci koju nosi novi roman Izgubila sam sebe, spisateljica je naznačila da je kroz njega želela da pošalje nekoliko poruka.

- Prva i osnovna je da kad se zaljubiš izgubiš sebe, izgubiš neke godine na usnama nekog muškarca. Kako da se vratiš? Mislim da sam uspela to da opišem ovim romanom - rekla je Vesna Dedić i dodala da često preskačemo savet da slušamo svoje srce, te da je to druga poruka koju je želela da prenese.

- Ne možeš pisati melodrame, a da to ne osećaš ili da to nisi preživela - zaključila je spisateljica, i potom otkrila da nikada ne čita svoje romane, te da neke, koje je pisala na samom početku, ne bi sada mogla ni da prepriča.

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#izgubila sam sebe

#promocija

#red tv

#roman

#vesna dedić