Uživo će premijerno biti izvedena na koncertu u Gradskom kulturnom centru Užice

Užički alter rok bend Hadži prodane duše je objavio prvi singl nakon svog debitantskog albuma Racionalna manjina koji su osvojili kao pobednici jubilarne 50. Gitarijade u Zaječaru. 

Bend je najavio sing kao svoj „najintrigantniji projekat“ a postavku benda čine: vokal / gitarista Vojislav Lazić, basista Milan Jevtović, gitarista Vladimir Radović i bubnjar Uroš Rakonjac.

- Veoma nam je drago što imamo priliku da posle pauze izazvane pandemijom možemo da predstavimo novi materijal na kome smo radili. Već se uveliko radi na materijalu za novi album koji ćemo uskoro najaviti.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Publika će moći uživo da čuje numeru Negativac 3.7.2021. na koncertu benda u Gradskom kulturnom centru Užice, a uz njih će nastupati i bendovi Volt Pop, Mehanizam i Brat.

Pesma je snimljena u studiju P3, tonski snimatelj je bio Ivan Petrović, dok je za miks i mastering uz njega zaslužan i Nikola Vranjković.

Režiju za spot je radila Jovana Avramović, scenario Irena Parezanović, art direktor i direktor fotografije je Ana Melentijević, produkciju lično bend Hadži prodane duše, izvršnu produkciju Ikonija Jeftić i Aleksa Borković, dok su uloge u spotu tumačili Đorđe Živadinović Grgur, Andrea Đina Ržaničanin, Mia Jovanović, Ivana životić, Miloš Janjić, Aleks Zain i Tijana Gal.

Spot za numeru Negativac možete pogledati u nastavku:

IZVOR: YT / hadziprodaneduse

Autor: redportal.rs

#bend

#hadži prodane duše

#negativan

#singl

#spot