Intrigantna priča o sudbini dve žene

Hrabriji nego ikad pre – takav je novi roman Lagunine bestseler autorke Jelene Bačić Alimpić, koji donosi intrigantnu priču o sudbini dve žene koje su se našle pred ponorom života, ali koje su opstale zahvaljujući hrabrosti, upornosti i borbi. 

Federalni istražni biro je zatražio psihijatrijsku procenu jedne od najpoznatijih zatvorenica u državi. Slučaj je dodeljen doktorki Hani Rajs, koja odlazi u ozloglašeni ženski zatvor u Indijani. Nakon spektakularnog bega iz zatvora u kom je prvobitno tamnovala, Sara Porter je uhvaćena i ponovo zatočena.

Foto: laguna.rs

Tokom neizvesne i iscrpljujuće istrage doktorka Rajs dolazi do zapanjujućih otkrića istovremeno slažući mozaik Sarine kompleksne ličnosti. Umnogome različite, dve žene se na neobičan način zbližavaju i postaju saveznice kada shvate da su im životi u opasnosti. 

- Ovo je knjiga namenjena svim ženama, odnosno svima nama koje tako često drugi lažno predstavljaju, ali i muškarcima koji poštuju žene - rekla nam je Jelena Bačić Alimpić povodom izlaska nove knjige.

Foto: laguna.rs

- Roman Nisam kriva je uzbudljiv psihološki triler sa elementima drame, sa mnogo zapleta, brzog ritma, te se nadam da će se čitaocima dopasti. Ideju za ovu priču sam dobila sasvim spontano, razmišljajući o svim onim ženama koje nisu krive - otkrila je Jelena.

Roman Nisam kriva u prodaji je u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs, a autorka će danas od 18.00 časova u kafeteriji Bukmarker u knjižari Delfi SKC (Kralja Milana 48, ulaz iz Resavske) potpisivati knjigu.

Autor: redportal.rs

#Laguna

#Nisam kriva

#jelena bačić alimpić

#knjiga

#potpisivanje