Nakon albuma prvenca, stiže spot za pesmu 😎

Sa svojim prethodnim singlom Proljeće, grupa Heidi šeće psa sedmicama je šetala vrhovima radijskih top lista promovišući album prvenac, a članovi benda nisu podlegli proletnom umoru, već rasplesaniji i energičniji no ikad predstavljaju spot za pesmu Sve što smo htjeli.

Videospot koji je sniman crno-belom tehnikom sa sjajnim režiserskim rešenjima Doringa i kreativnog supervizora Hrvoja Borošića, kod publike gotovo sigurno neće ostaviti mesta želji za koloritom jer vibrantna i topla atmosfera koju je bend uspeo stvoriti deluje privlačno na prvo, ali i svako sledeće gledanje i slušanje.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Producent pesme Luka Tralić Shot iz grupe Elemental svoja produkcijska rešenja nalazi u disco i funky zvuku osamdesetih što čini sjajan spoj s glazbom i tekstom Hrvoja Borošića čija je prepoznatljiva lirika inspirisana nostalgijom za izgubljenom ljubavi koju potiskuje nalet senzualnosti stvoren nekim novim zanimljivim susretom.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Po izlasku albuma prvenca na kojem se i nalazi ova pesma, izašle su i divne recenzije pa je tako Marinko Krmpotić za Novi list napisao:

- Uz neminovnost rastanka, pjesme ovog albuma govore i o već potpuno istekloj ljubavi o čemu slušamo u dinamičnoj i rockerskoj Uzalud, dok je Svešto smo hteli, obeležena disco zvukom osamdesetih, poletno-plesni osvrt na neostvarenu ljubav.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Dražen Plukavec za Soundguardian je rekao:

- Album zatvara Sve što smo htjeli gde imamo priliku čuti kako Heidi zvuči s nekoliko grama funky zvuka, i naravno, apsolutno nije razočaravajuće. Mogu metaforično reći da nije slučajno što album zatvara upravo pesma tog imena, jer izdani materijal je očito ono što su svi sudionici u stvaranju istoga htjeli - jedan odličan album.

Spot za pjesmu Sve što smo htjeli možete pogledati u nastavku:

IZVOR: YT / MENART

Autor: redportal.rs

#Heidi šeće psa

#Sing

#bend

#proljece

#spot

#sve sto smo hteli