Kako iskoristiti moćnu seksualnu energiju?

Danas, 3. juna, u okviru Egzitove platforme R:evolucija svesti održava se panel Svesna seksualnost.

Ovaj panel će otkriti kako se moćna seksualna energija može iskoristiti za transformisanje i značajno poboljšanje svakog aspekta života: mentalno i fizičko zdravlje, odnose sa sobom i drugima, kreativno izražavanje i ukupnu sreću i dobrobit. Cilj je da se spozna kako da se poveća životna snaga, te zdravlje, kako da se neguje samopouzdanje u svakodnevnom životu, voli i prihvati sopstveno telo i svoja ličnost u potpunosti, kao i kako da se iskoristi ova energija da bi se živeo bogat, ispunjen život.

Takođe, panel će ponuditi seksualnom životu krajnju nadogradnju, povećavajući potencijal za zadovoljstvo, uvećavajući uživanje i sposobnost duboke intimnosti.

Učesnici panela su:

😎 Triambika Ma Vive, koja vodi seminare posvećene seksualnosti širom sveta i pruža somatsko lečenje i mentorstvo za emocionalno i seksualno osnaživanje;

😁 Buster Radvik, sertifikovani senzorimotorni psihoterapeut u privatnoj praksi, specijalizovao se za individualnu, terapiju za parove i grupe u traumi, kao i za pitanja povezana s intimom, seksom i vezama;

😅 Jordan Gray, trener za seks i veze, s angažovanom publikom od preko 80 miliona čitalaca širom sveta, jedan je od najprodavanijih autora na tom polju.

Moderatorka panela je Una Senić, seritfikovana kundalini joga učiteljica, poznata voditeljka, reporterka, novinarka, muzičarka, kao i koautorka knjige Balkan Tango With New Idea Woman.

Panel Svesna seksualnost je na programu od 20.00 č., a za praćenje je potrebno registrovati se OVDE.

View this post on Instagram

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

IZVOR: IG / @exitfestival

Autor: exitfest.org / redportal.rs

#EXIT

#Egzit

#Svesna seksualnost

#panel