Znak: Ribe, podznak: Škorpion

Ribe su treći znak vodene trojke, po kvalitetu su promenljive, njihova vladajuća planeta je Neptun, a njihova sezona traje od 18. februara do 20. marta.

Osobe rođene u znaku Riba odlikuje velika intuicija, osećajnost, darežljivost, požrtvovanje, ali i dvoličnost, manipulativnost, prevrtljivost, nepostojanost.

Foto: Pixabay.com

Škorpion je drugi znak vodene trojke, po kvalitetu je fiksan, a njegova vladajuća planeta je Pluton.

Osobine Škorpiona su prodornost, odanost, požrtvovanost, istrajnost, ali i nepoverljivost, sklonost ka dominaciji, samodestruktivnost i gordost.

Foto: Pixabay.com

Osoba rođena sa Suncem u Ribama i podznakom u Škorpionu je vrlo složen karakter. Ovo je kombinacija dva vrlo emotivna, intuitivna znaka, koji doduše imaju dosta različite prirode. Ribe empatičnije, milosrdnije, ali i plahovitije, dok je Škorpion odlučniji, čvršći ali i suroviji.

U pozitivnom smislu, ova osoba može život da oseti duboko. Može suštinski, intuitivno, da razume ljude i svet oko sebe, u stanju je da, poput sunđera, upija tuđu energiju, osećanja, i na osnovu toga pravi jasnu i nepogrešivu procenu o ljudskim karakterima i njihovim namerama.

Sa druge strane, osoba može biti sklona tmurnom raspoloženju, može lako skliznuti u mračniji pogled na svet, sklon samosažaljenju ili može biti veliko zlopamtilo, kome nije strano da se sveti ljudima, budući da nije u stanju da stvari sagleda objektivno i racionalno, budući da sve oko sebe doživljava jako emotivno. Tajne, intrige i ogovaranja joj nisu strani, štaviše, može se reći da je na svom terenu kada je u tim poljima.

Poznate osobe rođene sa ovom astrološkom kombinacijom su: Džastin Biber, Eva Longoria. Viktor Igo.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija