Kako je jedan Miroslav reagovao kada je sreo poznatog glumca u Beogradu

Ponati glumac Majkl Vederli često posećuje Srbiju kako bi sa svojom ženom, srpskom doktorkom Bojanom Janković posetio njenu porodicu. Bojana je 1993. godine sa porodicom otišla za Kanadu, gde je odrasla, završila medicinu, postala cenjeni doktor i otvorila svoju ordinaciju u Njujorku. Ona i Majkl su u braku 11 godina i imaju dvoje dece.

View this post on Instagram

#happynewyear May you all have a healthy and happy 2020, full of love, joy, kindness and extraordinary journeys.

A post shared by Bojana Jankovic Weatherly, MD (@dr_bojana) on

IZVOR: IG / @dr_bojana

Bojana je Majkla upoznala sasvim slučajno, 2007. godine u Vankuveru gde je on bio u poseti svom prijatelju. Kada je bila u izlasku sa prijateljicama imala je neprijatnu situaciju sa momcima koji su im se nabacivali. Majkl je tada prišao pretvarajući se da joj je dečko kako bi se momci povukli. Kada su momci odustali, on je ustao, rekavši da je obavio svoj posao i otišao. Kasnije se vratio i upoznao sa Bojanom. Iako je mislila da ona kao studentkinja medicine, nema ništa zajedničko sa poznatim holivudskim glumcem, njih dvoje su nakon mesec dana od prvog susreta proveli nedelju dana u Parizu gde su shvatili da žele da provedu život zajedno.

VIdeo na kom Majkl Vederli govori o svom iskustvu u Beogradu postao je viralan na društvenoj mreži TikTok. On je u američkoj emisiji sa voditeljem podelio zanimljiv susret sa jednim Miroslavom koji ga je prepoznao na ulici. Te godini kada je glumac bio u Beogradu, u Srbiji se prikazivala tek prva sezona poznate serije NCIS, pa je tako jedan mladić bio šokiran izgledom glumca.

Pogledajte šta se tačno dogodilo:

IZVOR: YT / The Late Show with Stephen Colbert

Serija NCIS u Americi traje od 2003. godine i 17. novembra počinje sa emitovanjem 18. sezone. NCIS je kriminalistička serija i najduža serija tog karaktera koja se emitovala na televiziji.

Autor: redportal.rs