Vesti stigle nedugo posle objave na Instagramu za novi film o Munji

Američki glumac koji je ušao u antologiju filmskih predstavljanja Mračnog Viteza krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka, famozni Majkl Kiton, repriziraće svoju ulogu Betmena u novom filmu Munja (The Flash).

Vest je potvrdila agencija ICM Partners magazinu The Wrap koja predstavlja Kitona, nedugo nakon objave koju je na Instagramu objavio režiser Endi Muskijeti, u znak početka snimanja novog filma Munja.

Istina, Kiton je ranije dao nagoveštaj da bi mogao da bude deo ekipe koja će raditi na ovom filmu, ali je to stavio u konteksst mogućnosti snimanja dok traje pandemija koronavirusa.

- Da budem iskren sa vama, znate li šta me najviše brine od svih ostalih stvari? kovid. Jako sam zabrinut i pratim situaciju u UK svakodnevno. To će usloviti sve ostalo, i to je razlog što sam se iselio iz grada i sad živim u ovih 7 hektara svoje zemlje, daleko od svih. Samo gledam u to i razmišljam da li će me to ubiti, doslovce. Ako neće, možemo da radimo - rekao je Kiton nedavno u vezi moguće uloge u ovom filmu, gde nije baš zvučao naročito super-herojski.

Novi film o Munji (jedan je snimljen davno, početkom devedesetih) bi trebalo da predstavlja nastavak proširenog DC univerzuma u okviru kojeg su snimljeni filmovi o Čudesnoj ženi, Supermenu, Akvamenu i Betmenu (kog je tumačio Ben Aflek).

U kom svojstvu će se pojaviti Kiton ostaje da se vidi, budući da to svakako nije isti univerzum kao onaj u kojem se dešava radnja serijala o ovom junaku koje je pisao Tim Barton pre 30 godina, ali po svoj prilici će se i DC opredeliti za priču o multiverzumu, kao što su već učinili njihovi konkurenti iz Marvela.

Živi bili, pa videli.

View this post on Instagram

A post shared by Andy Muschietti (@andy_muschietti)

IZVOR: IG / @andy_muschietti

Autor: redportal.rs

#betmen

#fleš

#majkl kiton

#munja

#novi betmen