Znak: Ovan, podznak: Ovan

Ovan je prvi znak vatrene trojke po kvalitetu je kardinalan, a njegova vladajuća planeta je Mars, a njegova sezona traje od 21. marta do 19. aprila.

Osobine Ovna uključuju hrabrost, srčanost, odlučnost, preduzimljivost, strastvenost, ali i impulsivnost, sirovost, grubost i agresiju.

Foto: Pixabay.com

Kada je osoba rođena sa Suncem i podznakom u istom astrološkom znaku, u ovom slučaju u Ovnu, onda kažemo da su osobine ovog znaka posebno naglašene, iako naravno moramo raditi celokupnu natalnu kartu kako bi imali preciznije informacije.

U ovom slučaju, ono što definitivno možemo reći za duple Ovnove jeste da su puni energije. Kreativne, avanturističke, seksualne, pokretačke, svađalačke, rušilačke. Ove osobe prosto moraju nešto da rade, a ako pritom započnu nešto ili to rade prve, njihovoj sreći nema kraja. Vrlo su kompetativne, odlučne, inicijativne i prema životu imaju jedan veliki DA odnos.

Ono gde bi ova kombinacija mogla imati problema, jeste tolerisanje i prihvatanje bilo čega različitog. Ovan voli da je prvi, voli da dobije ono što želi, i ne podnosi kada mu se to uskrati, iz ma kog razloga. Ovo je strastvena, ali ne i empatična kombinacija. Ovan uzima ono što želi, a izgovor, pa bio on i objektivan, smatra slabošću. Usled svega toga, javlja se čuveno, ovnovsko, udaranje glavom o zid. Osoba vidi samo cilj, a put do tog cilja vodi samo pravo, bez obzira na to što često postoje drugi, lakši, manje bolni putevi.

Generalni savet bi bio da se proba spustiti lopta. Život je više maraton, nego što je sprint, a kako svi imamo različite puteve, ciljeve i želje u životu, teško da bi se mogao nazvati takmičenjem. Jedino sa kim se vredi takmičiti, jeste sa nama samima, i truditi se da budemo bolji sutra, nego što smo juče i danas.

Osobe rođene sa ovom astrološkom kombinacijom: Hit Ledžer, Lusi Loles, Johan Sebastian Bah, Tomas Hobs.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija