Još se ne zna ko će glumiti mladog Balbou

Proslavljeni američki glumac Silvester Stalone, poznat kao Rambo i Roki (uvek nešto na "r" 😂) pozitivno je danas iznenadio ljubitelje svojih filmova. Naime, u svom Instagram postu priložio je fotografiju rukopisa koji u opštim crtama opisuje kako bi trebalo da izgleda serija o mladom Rokiju!

Tako je, stari Slaj je započeo rad na scenariju o životu mladog Rokija Balboe, odnosno kako je izgleda njegov život pre prvog filma. Na ovoj prvoj stranici se mogu pročitati teze, a Stalone očigledno želi da današnjim generacijama bliže predstavi uz koje medijske slike i u kakvom svetu je živela njegova generacija, tako da je predvideo neke upečatljive scene - od sletanja na Mesec, preko seksualne revolucije, stvaranja hipi pokreta do psihologije života tokom Hladnog rata.

- Ovo je možda moja najčudnija objava. Jutro sam započeo pisajući siže za prednastavak priče o Rokiju Balboi, namenjena za prikazivanje na strimingu u vidu serije. U idealnom slučaju to bi bilo po 10 epizoda za nekoliko sezona kako bi se ušlo u srž likova u njihovim mladim godinama. Ovo je mali deo onoga kako počinje moj kreativni proces. Nadam se da će uskoro početi... Onda ću morati da ispraznim glavu i odem na pecanje. Toliko kad pričamo o ekstremima. Nastavite sa udaranjem džaka prijatelji! - napisao je Stalone u objavi.

Očekivano, njegovi pratioci su bili oduševljeni ovom objavom. Što se nas tiče, uvek smo voleli Rokija, u svim delovima i oblicima, tako da mislimo da nećemo biti razočarani ni ovim. 🙂

View this post on Instagram

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

IZVOR: IG / @officialslystallone

Autor: redportal.rs

#novi film

#prednastavak

#roki

#roki balboa

#silvester stalone