Izgleda da je i on preterao

Dve stare epizode čuvenog Sunđerboba Kockalonea su povučene s prikazivanja na američkim televizijama i više se ne mogu kupiti na stimu ili preko Amazona, javlja IGN News. Razlog je što njihov sadržaj može zabrinuti gledaoce ili im nametnuti neprijatna osećanja.

Reč je o epizodama Keba Kraba u karantinu (Kwarantined Krab) i Sredovečna Kraba (Mid-Life Crustacean). Prva je skinuta sa programa zbog previše sličnosti sa aktuelnom situacijom, budući da u ovoj epizodi zdravstveni isnpektor zatvara Keba Krabin lokal u karantin (zajedno sa svim gostima) jer otkriva da unutra ima zaraženih od račjeg gripa.

Druga epizoda je, međutim, zabranjena zbog nečeg što bi moglo da podseća na lascivni sadržaj. U njoj Sunđer Bob i Patrik žele da Keba Krabu ponovo uvedu u raspoloženje kao da je opet mlad, pa idu u izlazak s njim. U jednom trenutku epizode, njih trojica upadaju u kuću jedne žene kako bi joj uzeli gaćice, što je ocenjeno kao nepoželjan sadržaj za decu.

Foto: LADBible / Nickelodeon/nepoznato

Ove vesti dolaze posle niza sadržaja i crtanih filmova koje su skinute sa Diznijevog programa, ali i vesti da je Pepe le Tvor uklonjen iz novog crtaća Svemirski basket.

Da li se u ovome ide predaleko, odlučite sami.

Autor: redportal.rs

#Sunđer Bob

#kockalone

#zabranjene epizode