Znak: Ribe, podznak: Blizanci

Ribe su treći znak vodene trojke, po kvalitetu su promenljive, njihova vladajuća planeta je Neptun, a njihova sezona traje od 18. februara do 20. marta.

Osobe rođene u znaku Riba odlikuje velika intuicija, osećajnost, darežljivost, požrtvovanje, ali i dvoličnost, manipulativnost, prevrtljivost, nepostojanost.

Foto: Pixabay.com

Blizanci su prvi znak vazdušne trojke, po kvalitetu je promenljiv, a njegova vladajuća planeta je Merkur.

Osobine Blizanaca su inteligencija, lucidnost, kreativnost, spontanost, ali i neodlučnost, prevrtljivost, kukavičluk i infantilnost.

Foto: Pixabay.com

Osobe rođene sa Suncem u Ribama i podznakom u Blizancima spajaju empatiju, intuiciju, kreativnost Riba, sa radoznalošću, vedrinom i brzinom Blizanaca. Ovo su suptilne i prilagodljive osobe, sposobne da dobro čitaju druge ljude i okruženje u kojem se nalaze, u stanju da se snađu u svakoj situaciji.

Nevolja može nastati kada treba biti čvrst, odlučan i istrajan. Ni Ribe, koje su sklone da izbegavaju sukob, ni Blizanci, kojima brzo dojade stvari, nisu arhetipovi koji u sebi sadrže postojanost i disciplinu, iako to uopšte ne znači da je ne mogu razviti, ako žele. Ipak, za ovu kombinaciju nije neuobičajno da ide linijom manjeg otpora, u čiju svrhu je u stanju da izbegava i obmanjuje kako druge ljude, tako i sebe.

Ukoliko je osoba osvešćena, svesna kako svojih mana, tako i vrlina, ovo može biti čovek širokih interesovanja i sposobnosti, dobar diplomata, sposoban da prepozna potrebe onih oko njega, u neprekidnoj kreaciji i nepresušan izvor informacija.

Osobe rođene sa ovom astrološkom kombinacijom su: Dru Barimor, Benisio Del Toro, Didier Drogba, Majkl Kejn.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija