Uz dobro poznate singlove, na albumu će se naći i 3 nove pesme 🎵

Autorske pesme kojima zagrebački bend Heidi šeće psa poslednjih 5 godina osvaja publiku našle su se na njihovom debitantskom albumu objavljenom u izdanju diskografske kuće Menart. Uz dobro znane singlove Još sam tu, Reći ćeš mi sutra, Vuk, Njegova mačka, Uzalud, Avantura, Uzbudljivo i sjajno, Grad, Probudi me i Božić kao nekada, na CD izdanju su i 3 sasvim nove pesme, među kojima je i Proleće kojom promovišu album.

Za Proleće je snimljen i video-spot, u režiji Doringo, koji pogledajte u nastavku:

IZVOR: YT / MENART

- Dugo smo i predano radili na ovom albumu, svi se veselimo što je konačno objavljen. Snimali smo ga s 3 izvrsna muzička producenta, gostovali su nam odlični muzičari i imamo materijal na koji zaista možemo biti ponosni.  Žao nam je što zbog trenutne epidemije ne možemo napraviti koncertnu promociju u klubu s publikom i dragim prijateljima te saradnicima, ali mi smo oduvek bili optimisti pa se tako i sada nadamo da će situacija ići na bolje i da ćemo uskoro moći, barem u nekoj mini varijanti, akustičnom svirkom na otvorenom obeležiti izlazak albuma. U duhu tog optimizmasnimili smo brzu i vedru pesmu Proleće kao najavu lepših dana u kojima ćemo uživati u šarenim bojama i mirisu proleća - rekla je pevačica Smiljana Štrbac Heidi.

Bend je osnovan 2016. godine od strane pevačice, gitariste i autora pesama benda Hrvoje Borošića. Tokom vremena se postava benda malo izmenila te su, uz Heidi i Hrvoja, u bendu već duže vreme gitarista Ronald Fak, basista Toma Vlčev i prateći vokal Iva Kovačević.

Mnogi muzički kritičari su okarakterizovali njihovu muziku kao Feelgood pop ili Power pop. Celi album možete poslušati i na svim digitalnim servisima: https://backl.ink/145463400

Autor: redportal.rs

#Heidi šeće psa

#album

#debitantski album

#proleće